Substancje biologicznie aktywne w mięsie i produktach mięsnych surowo dojrzewających.
Opis bibliograficzny
Substancje biologicznie aktywne w mięsie i produktach mięsnych surowo dojrzewających. [AUT.] ANNA KONONIUK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec Lublin 2016, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o, s. 85-99, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-65598-19-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec, s. 85-99
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o.
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.68 |
---|---|
Rekord utworzony: | 20 października 2016 13:44 |
Ostatnia aktualizacja: | 6 sierpnia 2019 12:52 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65598-19-6
BPP ID: (59, 39099) wydawnictwo zwarte #39099
PBN ID (hist.): 39099
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.