Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Substancje biologicznie aktywne w mięsie i produktach mięsnych surowo dojrzewających.

Opis bibliograficzny

Substancje biologicznie aktywne w mięsie i produktach mięsnych surowo dojrzewających. [AUT.] ANNA KONONIUK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec Lublin 2016, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o, s. 85-99, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-65598-19-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec, s. 85-99
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o.
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.68
Rekord utworzony:20 października 2016 13:44
Ostatnia aktualizacja:6 sierpnia 2019 12:52

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65598-19-6
BPP ID: (59, 39099) wydawnictwo zwarte #39099
PBN ID (hist.): 39099

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się