Profil kwasów tłuszczowych w tkankach karpia i śledzia.
Opis bibliograficzny
Profil kwasów tłuszczowych w tkankach karpia i śledzia. [AUT.] ANNA STĘPNIOWSKA, MARTYNA KIESZ, ZWENYSLAVA ZASADNA, EWELINA CHOLEWIŃSKA, ANNA CZECH. W: Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec Lublin, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o, 114-122, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-65598-19-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec, 114-122
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o.
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.86 |
---|---|
Rekord utworzony: | 20 października 2016 13:51 |
Ostatnia aktualizacja: | 13 lutego 2019 14:46 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65598-19-6
BPP ID: (59, 39101) wydawnictwo zwarte #39101
PBN ID (hist.): 39101
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.