Aroma profile and colour of fresh and processed different species mints.
Opis bibliograficzny
Aroma profile and colour of fresh and processed different species mints. [AUT.] ZIVILE TARASEVICIENE, ALOYZAS VELICKA, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, AURELIJA PAULAUSKIENE. W: Long-term Agroecosystem Sustainability:Links between Carbon Sequestration in Soils,Food Security and Climate Change. International Scientific Conference AgroEco2016. Programme and Abstracts. Akademija 2016 74. Akademija, [b.w], 978-609-449-104-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Long-term Agroecosystem Sustainability:Links between Carbon Sequestration in Soils, Food Security and Climate Change. International Scientific Conference AgroEco2016. Programme and Abstracts. Akademija 2016, 74
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 października 2016 08:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:49 |
Identyfikatory
ISBN: 978-609-449-104-7
BPP ID: (59, 39116) wydawnictwo zwarte #39116
PBN ID (hist.): 39116
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.