Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Analiza rynku konsumenckiego w aspekcie spożycia podrobów wieprzowych.

Opis bibliograficzny

Analiza rynku konsumenckiego w aspekcie spożycia podrobów wieprzowych. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, MAREK BABICZ, EWA SKRZYPCZAK, MARCIN PASTWA, MARCIN HAŁABIS. W: Jakość wieprzowiny w aspekcie uwarunkowań organizacyjno-produkcyjnych i hodowlanych: VII Szkoła Zimowa : Ustroń, 18-21 lutego 2014 149-150. Kraków, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 978-83-7607-201-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość wieprzowiny w aspekcie uwarunkowań organizacyjno-produkcyjnych i hodowlanych: VII Szkoła Zimowa : Ustroń, 18-21 lutego 2014, 149-150
Wydawca:
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 października 2016 13:16
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:49

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7607-201-2
BPP ID: (59, 39120) wydawnictwo zwarte #39120
PBN ID (hist.): 39120

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się