Analiza rynku konsumenckiego w aspekcie spożycia podrobów wieprzowych.
Opis bibliograficzny
Analiza rynku konsumenckiego w aspekcie spożycia podrobów wieprzowych. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, MAREK BABICZ, EWA SKRZYPCZAK, MARCIN PASTWA, MARCIN HAŁABIS. W: Jakość wieprzowiny w aspekcie uwarunkowań organizacyjno-produkcyjnych i hodowlanych: VII Szkoła Zimowa : Ustroń, 18-21 lutego 2014 149-150. Kraków, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 978-83-7607-201-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość wieprzowiny w aspekcie uwarunkowań organizacyjno-produkcyjnych i hodowlanych: VII Szkoła Zimowa : Ustroń, 18-21 lutego 2014, 149-150
Wydawca:
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 października 2016 13:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:49 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7607-201-2
BPP ID: (59, 39120) wydawnictwo zwarte #39120
PBN ID (hist.): 39120
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.