Zastosowanie inuliny w przemyśle spożywczym.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie inuliny w przemyśle spożywczym. [AUT.] KAMIL TOCZEK. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] 136. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 978-83-939764-3-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], 136
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 października 2016 11:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:49 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ssnp.org.pl/pliki/III_FMP_ksiazk…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-3-0
BPP ID: (59, 39159) wydawnictwo zwarte #39159
PBN ID (hist.): 39159
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.