Zmiany w produkcji żywca wieprzowego na przestrzeni lat 2006-2013.
Opis bibliograficzny
Zmiany w produkcji żywca wieprzowego na przestrzeni lat 2006-2013. [AUT.] DAMIAN IWON, MARCIN LETKIEWICZ, PRZEMYSŁAW KUTERA, MARCIN HAŁABIS, EWELINA PINDŁOWSKA. W: Bioróżnorodność : wybrane zagadnienia = Biodiversity : selected aspects / red. Kinga Kropiwiec, Mirosław Szala, Kamil Maciąg Lublin, Politechnika Lubelska, 2014, 76-80, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-7947-049-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bioróżnorodność : wybrane zagadnienia = Biodiversity : selected aspects / red. Kinga Kropiwiec, Mirosław Szala, Kamil Maciąg, 76-80
Wydawca:
Politechnika Lubelska, 2014
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.30 |
---|---|
Rekord utworzony: | 26 października 2016 14:12 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:49 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.pollub.pl/Content/8587/bioroz…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7947-049-5
BPP ID: (59, 39192) wydawnictwo zwarte #39192
PBN ID (hist.): 39192
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.