Wpływ warunków przechowywania oleju rzepakowego tłoczonego na zimno oraz oleju tłoczonego na gorąco na ich jakość.
Opis bibliograficzny
Wpływ warunków przechowywania oleju rzepakowego tłoczonego na zimno oraz oleju tłoczonego na gorąco na ich jakość. [AUT.] ANNA PIECAK, MAŁGORZATA MARTYNOWICZ, EWELINA SOWA, MAGDALENA DYCZEWSKA. W: Bioróżnorodność : wybrane zagadnienia = Biodiversity : selected aspects / red. Kinga Kropiwiec, Mirosław Szala, Kamil Maciąg Lublin 2014, Politechnika Lubelska, s. 91-100, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-7947-049-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bioróżnorodność : wybrane zagadnienia = Biodiversity : selected aspects / red. Kinga Kropiwiec, Mirosław Szala, Kamil Maciąg, s. 91-100
Wydawca:
Politechnika Lubelska
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.52 |
---|---|
Rekord utworzony: | 26 października 2016 14:49 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 stycznia 2019 09:57 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.pollub.pl/dlibra/publication/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7947-049-5
BPP ID: (59, 39195) wydawnictwo zwarte #39195
PBN ID (hist.): 39195
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.