Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ obróbki wstępnej miazgi na napięcie powierzchniowe soków jabłkowych.

Opis bibliograficzny

Wpływ obróbki wstępnej miazgi na napięcie powierzchniowe soków jabłkowych. [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI, MARTA KOZAK. W: Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju : VIII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel 2016 : abstrakty / redakcja Kamil Maciąg, Monika Olszówka, Krzysztof Bałękowski 290. Lublin, Wydawnictwo Naukowe Tygiel, 978-83-65272-32-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju : VIII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel 2016 : abstrakty / redakcja Kamil Maciąg, Monika Olszówka, Krzysztof Bałękowski, 290
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe Tygiel
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 października 2016 09:15
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:49

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65272-32-4
BPP ID: (59, 39208) wydawnictwo zwarte #39208
PBN ID (hist.): 39208

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się