Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec.

Opis bibliograficzny

Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec. [RED.] MIROSŁAW SZALA, KINGA KROPIWIEC. Lublin, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL, 1-266, il., bibliogr., sum, 978-83-65598-19-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
1-266
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:16.00
Rekordy powiązane:Charakterystyka wybranych wyróżników jakości technologicznej mięsa wieprzowego. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, KAROLINA KASPRZAK, MAREK BABICZ. W: Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec Lublin 2016, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o, s. 30-38, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-65598-19-6.
Zawartość cholesterolu w surowcach i produktach pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, MAREK BABICZ, ZUZANNA CAŁYNIUK. W: Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec Lublin 2016, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o, 75-84, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-65598-19-6.
Zastosowanie wybranych ziół w różnych etapach produkcji wieprzowiny. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, MAREK BABICZ, MARCIN HAŁABIS. W: Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec Lublin 2016, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o, 135-146, bibliogr., sum., streszcz, 978-83-65598-19-6.
Podroby jako cenny surowiec w przemyśle mięsnym. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, MAREK BABICZ, AGNIESZKA GRZEBALSKA. W: Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec Lublin 2016, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o, 224-234, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-65598-19-6.
Wieprzowe produkty regionalne szansą rozwoju gospodarstw rodzinnych na Lubelszczyźnie. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, MARCIN BANY, MAREK BABICZ. W: Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec Lublin 2016, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o, 235-244, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-65598-19-6.
Opłacalność produkcji tuczników rasy puławskiej oraz polskiej białej zwisłouchej w cyklu zamkniętym w latach 2014-2015. [AUT.] KINGA KROPIWIEC. W: Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec Lublin 2016, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o, 245-256, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-65598-19-6.
Rekord utworzony:27 października 2016 11:54
Ostatnia aktualizacja:15 lutego 2019 11:21

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65598-19-6
BPP ID: (59, 39212) wydawnictwo zwarte #39212
PBN ID (hist.): 39212

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się