Determinanty i kierunki rozwoju funkcjonalnych wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Determinanty i kierunki rozwoju funkcjonalnych wyrobów mięsnych. [AUT.] JOANNA STADNIK. W: Innowacyjne rozwiązania w technologii żywności i żywieniu człowieka / red. Tomasz Tarko, Iwona Drożdż, Dorota Najgebauer-Lejko i Aleksandra Duda-Chodak Kraków 2016, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, s. 215-222, bibliogr, 978-83-937001-8-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Innowacyjne rozwiązania w technologii żywności i żywieniu człowieka / red. Tomasz Tarko, Iwona Drożdż, Dorota Najgebauer-Lejko i Aleksandra Duda-Chodak, s. 215-222
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.55 |
---|---|
Rekord utworzony: | 31 października 2016 13:00 |
Ostatnia aktualizacja: | 24 stycznia 2019 08:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttzm.org/attachments/File/M…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937001-8-9
BPP ID: (59, 39234) wydawnictwo zwarte #39234
PBN ID (hist.): 39234
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.