Jakość ekologicznych polędwic surowo dojrzewających w zależności od zastosowanej technologii produkcji.
Opis bibliograficzny
Jakość ekologicznych polędwic surowo dojrzewających w zależności od zastosowanej technologii produkcji. [AUT.] KATARZYNA NEFFE-SKOCIŃSKA, JOANNA STADNIK, PAULINA KĘSKA, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. W: Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności / red. Aleksandra Duda-Chodak, Dorota Najgebauer-Lejko, Iwona Drożdż i Tomasz Tarko Kraków 2016, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, s. 228-237, il., bibliogr, 978-83-937001-6-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności / red. Aleksandra Duda-Chodak, Dorota Najgebauer-Lejko, Iwona Drożdż i Tomasz Tarko, s. 228-237
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.55 |
---|---|
Rekord utworzony: | 31 października 2016 13:08 |
Ostatnia aktualizacja: | 24 stycznia 2019 08:47 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttzm.org/attachments/File/M…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937001-6-5
BPP ID: (59, 39235) wydawnictwo zwarte #39235
PBN ID (hist.): 39235
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.