Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Żywe i martwe kultury Lactobacillus rhamnosus jako czynnik modyfikujący potencjał odżywczy i prozdrowotny kiełków soczewicy.

Opis bibliograficzny

Żywe i martwe kultury Lactobacillus rhamnosus jako czynnik modyfikujący potencjał odżywczy i prozdrowotny kiełków soczewicy. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, ANNA JAKUBCZYK, URSZULA ZŁOTEK. W: Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności / red. Aleksandra Duda-Chodak, Dorota Najgebauer-Lejko, Iwona Drożdż i Tomasz Tarko Kraków 2016, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, s. 268-276, il., bibliogr, 978-83-937001-6-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności / red. Aleksandra Duda-Chodak, Dorota Najgebauer-Lejko, Iwona Drożdż i Tomasz Tarko, s. 268-276
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:2 listopada 2016 15:08
Ostatnia aktualizacja:24 stycznia 2019 08:26

Identyfikatory

ISBN: 978-83-937001-6-5
BPP ID: (59, 39269) wydawnictwo zwarte #39269
PBN ID (hist.): 39269

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się