Żywe i martwe kultury Lactobacillus rhamnosus jako czynnik modyfikujący potencjał odżywczy i prozdrowotny kiełków soczewicy.
Opis bibliograficzny
Żywe i martwe kultury Lactobacillus rhamnosus jako czynnik modyfikujący potencjał odżywczy i prozdrowotny kiełków soczewicy. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, ANNA JAKUBCZYK, URSZULA ZŁOTEK. W: Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności / red. Aleksandra Duda-Chodak, Dorota Najgebauer-Lejko, Iwona Drożdż i Tomasz Tarko Kraków 2016, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, s. 268-276, il., bibliogr, 978-83-937001-6-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności / red. Aleksandra Duda-Chodak, Dorota Najgebauer-Lejko, Iwona Drożdż i Tomasz Tarko, s. 268-276
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 2 listopada 2016 15:08 |
Ostatnia aktualizacja: | 24 stycznia 2019 08:26 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttzm.org/attachments/File/M…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937001-6-5
BPP ID: (59, 39269) wydawnictwo zwarte #39269
PBN ID (hist.): 39269
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.