Zafałszowania żywności i metody ich wykrywania.
Opis bibliograficzny
Zafałszowania żywności i metody ich wykrywania. [AUT.] MALWINA MERSKA-KAZANOWSKA, MAGDALENA OLCHA, KAROLINA KASPRZAK. W: VII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel, „Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju”, Abstrakty. Lublin 21-22 marca 2015 / red. Monika Olszówka, Kinga Kropiwiec, Kamil Maciąg 308. Lublin, DM Sorus, 978-83-63768-62-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel, „Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju”, Abstrakty. Lublin 21-22 marca 2015 / red. Monika Olszówka, Kinga Kropiwiec, Kamil Maciąg, 308
Wydawca:
DM Sorus
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 listopada 2016 09:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:50 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63768-62-1
BPP ID: (59, 39274) wydawnictwo zwarte #39274
PBN ID (hist.): 39274
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.