Wpływ cech fizycznych surowców roślinnych na jakość i energochłonność wytworzonych brykietów.
Opis bibliograficzny
Wpływ cech fizycznych surowców roślinnych na jakość i energochłonność wytworzonych brykietów. [AUT.] IGNACY NIEDZIÓŁKA, BEATA ZAKLIKA, MAGDALENA KACHEL-JAKUBOWSKA, ARTUR KRASZKIEWICZ. W: Problemy gospodarki energią i środowiskiem w rolnictwie, leśnictwie i przemyśle spożywczym : (skróty referatów) / pod redakcją Arkadiusza Gendka ; Wydział Inżynierii Produkcji SGGW w Warszawie, Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej 95-96, bibliogr. Warszawa, Wydział Inżynierii Produkcji SGGW, 2016, 978-83-7583-696-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy gospodarki energią i środowiskiem w rolnictwie, leśnictwie i przemyśle spożywczym : (skróty referatów) / pod redakcją Arkadiusza Gendka ; Wydział Inżynierii Produkcji SGGW w Warszawie, Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej, 95-96
Wydawca:
Wydział Inżynierii Produkcji SGGW, 2016
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 listopada 2016 17:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:50 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7583-696-7
BPP ID: (59, 39350) wydawnictwo zwarte #39350
PBN ID (hist.): 39350
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.