Otrzymywanie i zastosowanie preparatów enzymatycznych w przemyśle spożywczym.
Opis bibliograficzny
Otrzymywanie i zastosowanie preparatów enzymatycznych w przemyśle spożywczym. [AUT.] ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: I Konferencja Naukowa Enzymos : enzymy w nauce i przemyśle : abstrakty / redakcja Monika Olszówka, Paulina Miziak 21. Lublin, Fundacja na Rzecz Promocji Nauki i Rozwoju TYGIEL, 2015, 978-83-65272-25-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
I Konferencja Naukowa Enzymos : enzymy w nauce i przemyśle : abstrakty / redakcja Monika Olszówka, Paulina Miziak, 21
Wydawca:
Fundacja na Rzecz Promocji Nauki i Rozwoju TYGIEL, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 listopada 2016 12:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:50 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65272-25-6
BPP ID: (59, 39490) wydawnictwo zwarte #39490
PBN ID (hist.): 39490
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.