Tradycyjne metody w produkcji wyrobów wieprzowych.
Opis bibliograficzny
Tradycyjne metody w produkcji wyrobów wieprzowych. [AUT.] MARCIN HAŁABIS, MARCIN LETKIEWICZ, DAMIAN IWON. W: XII Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych na temat "Środowisko-Zwierzę-Produkt", II Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 14 kwietnia 2015 r 92. [Lublin], Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XII Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych na temat "Środowisko-Zwierzę-Produkt", II Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 14 kwietnia 2015 r, 92
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 listopada 2016 13:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:51 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 39506) wydawnictwo zwarte #39506
PBN ID (hist.): 39506
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.