Wpływ fermentacji mlekowej oraz modyfikacji enzymatycznej białek na alergenność mleka.
Opis bibliograficzny
Wpływ fermentacji mlekowej oraz modyfikacji enzymatycznej białek na alergenność mleka. [AUT.] MAŁGORZATA GÓRAL, URSZULA PANKIEWICZ, KLAUDIA KAŁWA. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - wiosna. Część trzecia - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny s. 39. Lublin 2016, Młodzi Naukowcy, 978-83-65362-41-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - wiosna. Część trzecia - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 39
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 listopada 2016 10:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 marca 2018 14:45 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65362-41-4
BPP ID: (59, 39544) wydawnictwo zwarte #39544
PBN ID (hist.): 39544
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.