Rola roślin strączkowych w żywieniu człowieka.
Opis bibliograficzny
Rola roślin strączkowych w żywieniu człowieka. [AUT.] ANNA PIECAK (KLEJ), MAŁGORZATA BARYŁA-PAŚNIK. W: Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I ogólnopolska konferencja doktorantów, Lublin, 31 marca 2014 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 103. Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I ogólnopolska konferencja doktorantów, Lublin, 31 marca 2014 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 103
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (59, 39608) wydawnictwo zwarte #39608
PBN ID (hist.): 39608
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 22 listopada 2016 13:39 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:51 |