Qualitative and quantitative composition of fatty acids in goats milk derived from a conventional and organic farming.
Opis bibliograficzny
Qualitative and quantitative composition of fatty acids in goats milk derived from a conventional and organic farming. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, WALDEMAR GUSTAW, ANNA SUSZEK, TOMASZ CZERNECKI, ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA. W: Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I ogólnopolska konferencja doktorantów, Lublin, 31 marca 2014 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 104-105. Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I ogólnopolska konferencja doktorantów, Lublin, 31 marca 2014 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 104-105
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy. Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (59, 39609) wydawnictwo zwarte #39609
PBN ID (hist.): 39609
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 22 listopada 2016 13:42 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:51 |