Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość związków fenolowych i aktywność przeciwutleniająca kiszonych pieczarek.

Opis bibliograficzny

Zawartość związków fenolowych i aktywność przeciwutleniająca kiszonych pieczarek. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI. W: „Owoce, Warzywa, Grzyby – Żywność i Technologia” : IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Lublin 19-20 maja 2016 17. [Lublin], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
„Owoce, Warzywa, Grzyby – Żywność i Technologia” : IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Lublin 19-20 maja 2016, 17
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 listopada 2016 11:37
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:51

Identyfikatory

BPP ID: (59, 39638) wydawnictwo zwarte #39638
PBN ID (hist.): 39638

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się