Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena wybranych właściwości mechanicznych biopolimerów skrobiowych w teście penetrometrycznym.

Opis bibliograficzny

Ocena wybranych właściwości mechanicznych biopolimerów skrobiowych w teście penetrometrycznym. [AUT.] KAROL KUPRYANIUK, ARKADIUSZ MATYSIAK, KAMILA KASPRZAK, KATARZYNA KOZŁOWICZ, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, ANNA KRAJEWSKA. W: Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego : teoria i praktyka : monografia naukowa / pod red. M. Stomy, A. Dudziak, Z. Kobusa Lublin, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis, 101-111, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-63761-79-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego : teoria i praktyka : monografia naukowa / pod red. M. Stomy, A. Dudziak, Z. Kobusa, 101-111
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.54
Rekord utworzony:25 listopada 2016 11:42
Ostatnia aktualizacja:21 maja 2025 09:37

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-79-0
BPP ID: (59, 39652) wydawnictwo zwarte #39652
PBN ID (hist.): 39652

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się