Właściwości przeciwutleniające owoców jeżyny bezkolcowej (Rubus fruticosus) w zależności od metody ich utrwalania.
Opis bibliograficzny
Właściwości przeciwutleniające owoców jeżyny bezkolcowej (Rubus fruticosus) w zależności od metody ich utrwalania. [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, URSZULA ZŁOTEK. W: Żywność a innowacje. Komunikaty : XII Konferencja Naukowa z cyklu „Żywność XXI wieku” Kraków, 22 - 23 września 2016r. / red. Iwona Drożdż, Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Dorota Najgebauer-Lejko, Łukasz Byczyński s. 107. Kraków 2016, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywnośc, 978-83-937001-7-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność a innowacje. Komunikaty : XII Konferencja Naukowa z cyklu „Żywność XXI wieku” Kraków, 22 - 23 września 2016r. / red. Iwona Drożdż, Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Dorota Najgebauer-Lejko, Łukasz Byczyński, s. 107
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywnośc
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 listopada 2016 14:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 stycznia 2018 13:56 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttzm.org/attachments/File/K…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937001-7-2
BPP ID: (59, 39659) wydawnictwo zwarte #39659
PBN ID (hist.): 39659
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.