Food Science and Technology from a Japanese Perspective.
Opis bibliograficzny
Food Science and Technology from a Japanese Perspective. [AUT.] KATSUYOSHI NISHINARI, YAPENG FANG, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. W: il., bibliogr Lublin, University of Life Sciences in Lublin, 138, 978-83-63657-64-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
il., bibliogr, 138
Wydawca:
University of Life Sciences in Lublin
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 8.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 1 grudnia 2016 10:17 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:52 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63657-64-2
BPP ID: (59, 39746) wydawnictwo zwarte #39746
PBN ID (hist.): 39746
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.