Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Food Science and Technology from a Japanese Perspective.

Opis bibliograficzny

Food Science and Technology from a Japanese Perspective. [AUT.] KATSUYOSHI NISHINARI, YAPENG FANG, STANISŁAW MLEKO, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. W: il., bibliogr Lublin, University of Life Sciences in Lublin, 138, 978-83-63657-64-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
il., bibliogr, 138
Wydawca:
University of Life Sciences in Lublin
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:8.00
Rekord utworzony:1 grudnia 2016 10:17
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:52

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63657-64-2
BPP ID: (59, 39746) wydawnictwo zwarte #39746
PBN ID (hist.): 39746

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się