Mięta jako składnik żywności tradycyjnej w Polsce i na świecie.
Opis bibliograficzny
Mięta jako składnik żywności tradycyjnej w Polsce i na świecie. [AUT.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, ŽIVILĖ TARASEVIČIENĖ, ALEKSANDRA KUBAT-SIKORSKA, MAŁGORZATA STRYJECKA. W: Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : Zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie. Vyd. M.A. Jarossová, I. Hlavatý. Bratislava 28.11.2016 Bratislava, EKONÓM, 109-118, il., bibliogr., sum, 978-80-225-4300-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : Zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie. Vyd. M.A. Jarossová, I. Hlavatý. Bratislava 28.11.2016, 109-118
Wydawca:
EKONÓM
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.70 |
---|---|
Rekord utworzony: | 2 grudnia 2016 09:18 |
Ostatnia aktualizacja: | 4 maja 2018 12:28 |
Identyfikatory
ISBN: 978-80-225-4300-2
BPP ID: (59, 39754) wydawnictwo zwarte #39754
PBN ID (hist.): 39754
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.