Extrusion cooking: principles and practice.
Opis bibliograficzny
Extrusion cooking: principles and practice. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI. W: Encyclopedia of Food and Health / editors-in-chief: Benjamin Caballero, Paul M. Finglas and Fidel Toldrá [b.m.], Elsevier Ltd, 576-580, 978-0-12-384953-3. DOI: 10.1016/B978-0-12-384947-2.00265-8
Szczegóły publikacji
Źródło:
Encyclopedia of Food and Health / editors-in-chief: Benjamin Caballero, Paul M. Finglas and Fidel Toldrá, 576-580
Wydawca:
Elsevier Ltd.
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 grudnia 2016 11:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:52 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/B978-0-12-384947-2.00265-8
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
ISBN: 978-0-12-384953-3
BPP ID: (59, 39776) wydawnictwo zwarte #39776
PBN ID (hist.): 39776
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.