Kontrola i certyfikacja w rolnictwie ekologicznym jako narzędzie zapewnienia wysokiej jakości zdrowotnej produkowanej żywności.
Opis bibliograficzny
Kontrola i certyfikacja w rolnictwie ekologicznym jako narzędzie zapewnienia wysokiej jakości zdrowotnej produkowanej żywności. [AUT.] ANETA BRODZIAK, KARINA GMURKOWSKA, JOLANTA KRÓL, AGNIESZKA ZABORSKA, PIOTR STANEK. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - jesień. Część trzecia - Lublin I / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny 22. Poznań, Młodzi Naukowcy, 978-83-65677-13-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - jesień. Część trzecia - Lublin I / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, 22
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 grudnia 2016 12:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:52 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65677-13-6
BPP ID: (59, 39783) wydawnictwo zwarte #39783
PBN ID (hist.): 39783
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.