Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zachowania konsumentów na rynku mięsa.

Opis bibliograficzny

Zachowania konsumentów na rynku mięsa. [AUT.] PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, WALDEMAR TETER, MARTA WAWRYSZYN, JAKUB CHODACZNIK. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - jesień. Część trzecia - Lublin I / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny 128. Poznań, Młodzi Naukowcy, 978-83-65677-13-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - jesień. Część trzecia - Lublin I / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, 128
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 grudnia 2016 10:04
Ostatnia aktualizacja:23 października 2019 11:22

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65677-13-6
BPP ID: (59, 39849) wydawnictwo zwarte #39849
PBN ID (hist.): 39849

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się