Uwarunkowania rozwoju turystyki piwnej w Polsce.
Opis bibliograficzny
Uwarunkowania rozwoju turystyki piwnej w Polsce. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI, MARIAN PANASIEWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. W: Trendy żywieniowe w turystyce : tradycje i dziedzictwo kulinarne / redakcja naukowa Halina Makała ; Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie Warszawa 2016, Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych, s. 121-143, il., bibliogr., sum, 978-83-941596-0-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Trendy żywieniowe w turystyce : tradycje i dziedzictwo kulinarne / redakcja naukowa Halina Makała ; Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie, s. 121-143
Wydawca:
Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 grudnia 2016 14:10 |
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 13:01 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-941596-0-3
BPP ID: (59, 39871) wydawnictwo zwarte #39871
PBN ID (hist.): 39871
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.