Wpływ dodatku liści pietruszki (Petroselinum crispum Mill.) na zawartość związków fenolowych, aktywność przeciwutleniającą i antyproliferacyjną makaronu pszennego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku liści pietruszki (Petroselinum crispum Mill.) na zawartość związków fenolowych, aktywność przeciwutleniającą i antyproliferacyjną makaronu pszennego. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK. W: XII Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych na temat "Środowisko-Zwierzę-Produkt", II Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 14 kwietnia 2015 r, [Lublin], Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie 133-134. [Lublin], Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, [2015].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XII Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych na temat "Środowisko-Zwierzę-Produkt", II Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 14 kwietnia 2015 r, [Lublin], Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 133-134
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, [2015]
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 grudnia 2016 13:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:52 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 39918) wydawnictwo zwarte #39918
PBN ID (hist.): 39918
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.