Właściwości prozdrowotne konfitur z płatków róży pomarszczonej (Rosa Rugosa).
Opis bibliograficzny
Właściwości prozdrowotne konfitur z płatków róży pomarszczonej (Rosa Rugosa). [AUT.] ANETA SŁAWIŃSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, WOJCIECH RADZKI, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, KATARZYNA SKRZYPCZAK, ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA, WALDEMAR GUSTAW. W: Jakość zdrowotna żywności i żywienia : XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów: Warszawa-Józefów, 12-13 wrzesień 2016 / [red. Andrzej Tokarz] 133-134. Warszawa, Komitet Organizacyjny XXV Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość zdrowotna żywności i żywienia : XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów: Warszawa-Józefów, 12-13 wrzesień 2016 / [red. Andrzej Tokarz], 133-134
Wydawca:
Komitet Organizacyjny XXV Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2016 17:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:53 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 39979) wydawnictwo zwarte #39979
PBN ID (hist.): 39979
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.