Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Relevance and Production of Dairy Analogues and Restructured Dairy Products.

Opis bibliograficzny

Relevance and Production of Dairy Analogues and Restructured Dairy Products. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, MACIEJ NASTAJ. W: Reference Module in Food Science / ed. Geoffrey Smithers [Amsterdam] 2016, Elsevier, s. 1-7, 978-0-08-100596-5. DOI: 10.1016/B978-0-08-100596-5.03098-5
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Reference Module in Food Science / ed. Geoffrey Smithers, s. 1-7
Wydawca:
Elsevier
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.85
Rekord utworzony:13 grudnia 2016 17:15
Ostatnia aktualizacja:24 stycznia 2019 08:38

Identyfikatory

ISBN: 978-0-08-100596-5
BPP ID: (59, 39983) wydawnictwo zwarte #39983
PBN ID (hist.): 39983

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się