Relevance and Production of Dairy Analogues and Restructured Dairy Products.
Opis bibliograficzny
Relevance and Production of Dairy Analogues and Restructured Dairy Products. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, MACIEJ NASTAJ. W: Reference Module in Food Science / ed. Geoffrey Smithers [Amsterdam] 2016, Elsevier, s. 1-7, 978-0-08-100596-5. DOI: 10.1016/B978-0-08-100596-5.03098-5
Szczegóły publikacji
Źródło:
Reference Module in Food Science / ed. Geoffrey Smithers, s. 1-7
Wydawca:
Elsevier
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.85 |
---|---|
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2016 17:15 |
Ostatnia aktualizacja: | 24 stycznia 2019 08:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72fda2467f01e9314d607
DOI
10.1016/B978-0-08-100596-5.03098-5
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
ISBN: 978-0-08-100596-5
BPP ID: (59, 39983) wydawnictwo zwarte #39983
PBN ID (hist.): 39983
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.