Atrakcyjność produktu gastronomicznego w turystyce.
Opis bibliograficzny
Atrakcyjność produktu gastronomicznego w turystyce. [AUT.] AGATA JAŚKOWIEC. W: VIII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2016, Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju : Abstrakty, Lublin, 12-13 marca 2016 r 244-245.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VIII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2016, Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju : Abstrakty, Lublin, 12-13 marca 2016 r, 244-245
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2016 17:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:53 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public/…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 39987) wydawnictwo zwarte #39987
PBN ID (hist.): 39987
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.