Chemical composition and inhibition of Candida spp. by selected Lamiaceae Lindl. essential oils.
Opis bibliograficzny
Chemical composition and inhibition of Candida spp. by selected Lamiaceae Lindl. essential oils. [AUT.] A. BIERNASIUK, TOMASZ BAJ, J. SZYMAŃSKA, DAGMARA STĘPIEŃ-PYŚNIAK, ANNA MALM. W: 10th International Symposium on Chromatography of Natural Products, Lublin (Poland) : The application of analytical methods for the development of natural products: Book of Abstracts, Lublin (Poland), June 6-9, 2016 s. 77, bibliogr. Lublin 2016, Chair and Department of Pharmacognosy with Medicinal Plant Unit of Medical University of Lublin, 978-83-923841-8-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
10th International Symposium on Chromatography of Natural Products, Lublin (Poland) : The application of analytical methods for the development of natural products: Book of Abstracts, Lublin (Poland), June 6-9, 2016, s. 77
Wydawca:
Chair and Department of Pharmacognosy with Medicinal Plant Unit of Medical University of Lublin
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 grudnia 2016 09:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2018 11:18 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923841-8-2
BPP ID: (59, 40065) wydawnictwo zwarte #40065
PBN ID (hist.): 40065
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.