Ergonomiczne aspekty warunków pracy przy produkcji pieczywa.
Opis bibliograficzny
Ergonomiczne aspekty warunków pracy przy produkcji pieczywa. [AUT.] HALINA PAWLAK, PIOTR MAKSYM, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK, ANNA PECYNA, ŁUKASZ WLAZŁO. W: Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy w praktyce. Redakcja / Bożena Nowakowicz-Dębek, Halina Pawlak Lublin, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis, 55-63, il., bibliogr, 978-83-63761-82-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy w praktyce. Redakcja / Bożena Nowakowicz-Dębek, Halina Pawlak, 55-63
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 16 grudnia 2016 16:50 |
Ostatnia aktualizacja: | 13 lutego 2019 11:22 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-82-0
BPP ID: (59, 40090) wydawnictwo zwarte #40090
PBN ID (hist.): 40090
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.