Menu
Naciśnij / aby szukać

Ocena możliwości wykorzystania probiotycznego szczepu Lactobacillus plantarum 299v w procesie fermentacji mlekowej owocników pieczarki dwuzarodnikowej.

Opis bibliograficzny

Ocena możliwości wykorzystania probiotycznego szczepu Lactobacillus plantarum 299v w procesie fermentacji mlekowej owocników pieczarki dwuzarodnikowej. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, WALDEMAR GUSTAW. W: Probiotyki w żywności : VII Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 20-22 kwietnia 2016 r 31. [b.m.], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Probiotyki w żywności : VII Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 20-22 kwietnia 2016 r, 31
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 grudnia 2016 09:10
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:54

Identyfikatory

BPP ID: (59, 40191) wydawnictwo zwarte #40191
PBN ID (hist.): 40191

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się