Stabilność oksydacyjna potencjalnie probiotycznego baleronu podczas dojrzewania.
Opis bibliograficzny
Stabilność oksydacyjna potencjalnie probiotycznego baleronu podczas dojrzewania. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, AGATA NOWACZYK. W: Probiotyki w żywności : VII Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 20-22 kwietnia 2016 r 21. [b.m.], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : VII Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 20-22 kwietnia 2016 r, 21
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 grudnia 2016 09:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40193) wydawnictwo zwarte #40193
PBN ID (hist.): 40193
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.