Technologie semantyczne w zarządzaniu łańcuchami żywności.
Opis bibliograficzny
Technologie semantyczne w zarządzaniu łańcuchami żywności. [AUT.] DARIUSZ DOBROWOLSKI, ANDRZEJ W. MARCINIAK, ZDZISŁAW ŁOJEWSKI, GRZEGORZ BARTNIK. W: Innowacje w zarządzaniu i inżynierii produkcji. T. 2 / pod redakcją Ryszarda Knosali Opole 2016, Oficyna Wydawnicza Polskiego Zarządzania Produkcją, 25-34, il., bibliogr., streszcz, 978-83-941281-0-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Innowacje w zarządzaniu i inżynierii produkcji. T. 2 / pod redakcją Ryszarda Knosali, 25-34
Wydawca:
Oficyna Wydawnicza Polskiego Zarządzania Produkcją
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 grudnia 2016 08:53 |
Ostatnia aktualizacja: | 9 listopada 2018 08:45 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptzp.org.pl/files/konferencj…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-941281-0-4
BPP ID: (59, 40234) wydawnictwo zwarte #40234
PBN ID (hist.): 40234
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.