Effect of sesame flour addition on the physical properties of gluten-free bread.
Opis bibliograficzny
Effect of sesame flour addition on the physical properties of gluten-free bread. [AUT.] ALICJA ZIEMICHÓD, RENATA RÓŻYŁO. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - jesień. Część czwarta - Lublin II / [Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] 79. Poznań, Młodzi Naukowcy, 978-83-65677-15-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - jesień. Część czwarta - Lublin II / [Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny], 79
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 grudnia 2016 09:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65677-15-0
BPP ID: (59, 40235) wydawnictwo zwarte #40235
PBN ID (hist.): 40235
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.