Wpływ sonifikacji na jakość mięsa.
Opis bibliograficzny
Wpływ sonifikacji na jakość mięsa. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania wartości rzeźnej i jakości mięsa u zwierząt do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Krasnobród, 7-8 września 2006 39. [Lublin], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania wartości rzeźnej i jakości mięsa u zwierząt do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Krasnobród, 7-8 września 2006, 39
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 grudnia 2016 09:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40291) wydawnictwo zwarte #40291
PBN ID (hist.): 40291
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.