Wpływ dodatku koncentratu białek serwatkowych na właściwości reologiczne analogów serów topionych.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku koncentratu białek serwatkowych na właściwości reologiczne analogów serów topionych. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: XIII Sesja Naukowa SMKN PTTŻ : Żywność współczesna szanse i zagrożenia, Z cyklu "Jakość i prozdrowotne cechy żywności", Łódź, 28-29 maja 2008r 26. [Łódź], Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 83-912026-6-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIII Sesja Naukowa SMKN PTTŻ : Żywność współczesna szanse i zagrożenia, Z cyklu "Jakość i prozdrowotne cechy żywności", Łódź, 28-29 maja 2008r, 26
Wydawca:
Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 grudnia 2016 12:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
ISBN: 83-912026-6-6
BPP ID: (59, 40311) wydawnictwo zwarte #40311
PBN ID (hist.): 40311
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.