Wpływ sonifikacji wieprzowego mięsa PSE na zmiany powierzchni hydrofobowej białek miofibrylarnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ sonifikacji wieprzowego mięsa PSE na zmiany powierzchni hydrofobowej białek miofibrylarnych. [AUT.] JOANNA STADNIK. W: XIII Sesja Naukowa SMKN PTTŻ : Żywność współczesna szanse i zagrożenia, Z cyklu "Jakość i prozdrowotne cechy żywności", Łódź, 28-29 maja 2008r 73. [Łódź], Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 83-912026-6-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIII Sesja Naukowa SMKN PTTŻ : Żywność współczesna szanse i zagrożenia, Z cyklu "Jakość i prozdrowotne cechy żywności", Łódź, 28-29 maja 2008r, 73
Wydawca:
Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 grudnia 2016 12:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
ISBN: 83-912026-6-6
BPP ID: (59, 40312) wydawnictwo zwarte #40312
PBN ID (hist.): 40312
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.