Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ sonifikacji wieprzowego mięsa PSE na zmiany powierzchni hydrofobowej białek miofibrylarnych.

Opis bibliograficzny

Wpływ sonifikacji wieprzowego mięsa PSE na zmiany powierzchni hydrofobowej białek miofibrylarnych. [AUT.] JOANNA STADNIK. W: XIII Sesja Naukowa SMKN PTTŻ : Żywność współczesna szanse i zagrożenia, Z cyklu "Jakość i prozdrowotne cechy żywności", Łódź, 28-29 maja 2008r 73. [Łódź], Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 83-912026-6-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XIII Sesja Naukowa SMKN PTTŻ : Żywność współczesna szanse i zagrożenia, Z cyklu "Jakość i prozdrowotne cechy żywności", Łódź, 28-29 maja 2008r, 73
Wydawca:
Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 grudnia 2016 12:40
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:54

Identyfikatory

ISBN: 83-912026-6-6
BPP ID: (59, 40312) wydawnictwo zwarte #40312
PBN ID (hist.): 40312

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się