Effect of wheat pasta fortification with carob (Ceratonia siliqua L.) flour on relative digestibility of nutrients.
Opis bibliograficzny
Effect of wheat pasta fortification with carob (Ceratonia siliqua L.) flour on relative digestibility of nutrients. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, DAMIAN ZIELIŃSKI, MONIKA WÓJCIK, IZABELA PODGÓRSKA, MARCELINA OLSZAK, EWELINA ZIELIŃSKA. W: VI Lubelskie Sympozjum Doktorantów Nauk Farmaceutycznych wraz z Otwartym Seminarium Nauk o Życiu; Książka abstraktów Lublin, 24 kwietnia 2015 r 67. [Lublin], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
VI Lubelskie Sympozjum Doktorantów Nauk Farmaceutycznych wraz z Otwartym Seminarium Nauk o Życiu; Książka abstraktów Lublin, 24 kwietnia 2015 r, 67
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 stycznia 2017 11:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40341) wydawnictwo zwarte #40341
PBN ID (hist.): 40341
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.