Właściwości proszków grzybowych jako składnika konserw mięsno-grzybowych.
Opis bibliograficzny
Właściwości proszków grzybowych jako składnika konserw mięsno-grzybowych. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK, WOJCIECH RADZKI, ANETA SŁAWIŃSKA, WIOLETTA KOC. W: Mięso w przetwórstwie i żywieniu człowieka, Konferencja naukowa (materiały konferencyjne - conference proceedings): Scientific Conference, Meat in technology and human nutrition, Lublin, 21-22.09.2006 67, tekst także w j. angielskim.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Mięso w przetwórstwie i żywieniu człowieka, Konferencja naukowa (materiały konferencyjne - conference proceedings): Scientific Conference, Meat in technology and human nutrition, Lublin, 21-22.09.2006, 67
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 stycznia 2017 13:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40347) wydawnictwo zwarte #40347
PBN ID (hist.): 40347
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.