Wpływ dodatku pszenicy po obróbce hydrotermicznej na cechy reologiczne modelowego wyrobu mięsnego.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku pszenicy po obróbce hydrotermicznej na cechy reologiczne modelowego wyrobu mięsnego. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA TWARDA, MAŁGORZATA DUDEK. W: XIX Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2003r poster 4. [b.m.], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIX Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2003r, poster 4
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2017 09:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 stycznia 2019 13:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40355) wydawnictwo zwarte #40355
PBN ID (hist.): 40355
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.