Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku pszenicy po obróbce hydrotermicznej na cechy reologiczne modelowego wyrobu mięsnego.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku pszenicy po obróbce hydrotermicznej na cechy reologiczne modelowego wyrobu mięsnego. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA TWARDA, MAŁGORZATA DUDEK. W: XIX Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2003r poster 4. [b.m.], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XIX Dni Przemysłu Mięsnego. Skrót referatów wygłoszonych podczas Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa maj 2003r, poster 4
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 stycznia 2017 09:23
Ostatnia aktualizacja:7 stycznia 2019 13:24

Identyfikatory

BPP ID: (59, 40355) wydawnictwo zwarte #40355
PBN ID (hist.): 40355

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się