Wpływ wymiany tluszczu preparatem owsa i gryki na wybrane właściwości farszów i wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ wymiany tluszczu preparatem owsa i gryki na wybrane właściwości farszów i wyrobów mięsnych. [AUT.] MAŁGORZATA DUDEK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MIROSŁAW BUDORAN. W: XXV Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Nowe regulacje prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności i substancji dodatkowych dla przemysłu spożywczego" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 12 maja 2006 r poster 30. [b.m.] 2006, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXV Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Nowe regulacje prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności i substancji dodatkowych dla przemysłu spożywczego" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 12 maja 2006 r, poster 30
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2017 10:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 stycznia 2019 13:39 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40364) wydawnictwo zwarte #40364
PBN ID (hist.): 40364
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.