Wpływ sonifikacji mięsa wołowego (m. semimembranosus) na wodochłonność, wyciek cieplny i strukturę po rozmrożeniu.
Opis bibliograficzny
Wpływ sonifikacji mięsa wołowego (m. semimembranosus) na wodochłonność, wyciek cieplny i strukturę po rozmrożeniu. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA TWARDA, MAGDALENA OLSZAK. W: XXV Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Nowe regulacje prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności i substancji dodatkowych dla przemysłu spożywczego" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 12 maja 2006 r poster 14. [b.m.], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXV Dni Przemysłu Mięsnego pt. "Nowe regulacje prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności i substancji dodatkowych dla przemysłu spożywczego" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa 12 maja 2006 r, poster 14
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2017 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 40366) wydawnictwo zwarte #40366
PBN ID (hist.): 40366
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.