Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ obróbki ultradźwiękowej na uwodnienie tkanki mięśniowej.

Opis bibliograficzny

Wpływ obróbki ultradźwiękowej na uwodnienie tkanki mięśniowej. [AUT.] JOANNA TWARDA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : II Konferencja Naukowa Doktorantów, 1-2 kwietnia 2004 107-108. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej w Lublinie, 83-7259-102-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : II Konferencja Naukowa Doktorantów, 1-2 kwietnia 2004, 107-108
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej w Lublinie
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 stycznia 2017 11:10
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:54

Identyfikatory

ISBN: 83-7259-102-4
BPP ID: (59, 40370) wydawnictwo zwarte #40370
PBN ID (hist.): 40370

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się