Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku enzymów amylolitycznych na zmianę cech fizycznych i technologicznych wybranych śrut zbożowych.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku enzymów amylolitycznych na zmianę cech fizycznych i technologicznych wybranych śrut zbożowych. [AUT.] MARIUSZ WOŹNIAK. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : II Konferencja Naukowa Doktorantów, 1-2 kwietnia 2004 111-112. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej w Lublinie, 83-7259-102-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : II Konferencja Naukowa Doktorantów, 1-2 kwietnia 2004, 111-112
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej w Lublinie
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 stycznia 2017 09:19
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:54

Identyfikatory

ISBN: 83-7259-102-4
BPP ID: (59, 40372) wydawnictwo zwarte #40372
PBN ID (hist.): 40372

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się