Menu
Naciśnij / aby szukać

The properties of proteins and peptides from selected species of edible insects.

Opis bibliograficzny

The properties of proteins and peptides from selected species of edible insects. [AUT.] EWELINA ZIELIŃSKA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIV Konferencja Naukowa Doktorantów 39-40. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 978-83-7259-243-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIV Konferencja Naukowa Doktorantów, 39-40
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 stycznia 2017 11:53
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:55

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-243-9
BPP ID: (59, 40420) wydawnictwo zwarte #40420
PBN ID (hist.): 40420

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się