Characteristics of processing conditions and properties of extruded gluten-free instant grits.
Opis bibliograficzny
Characteristics of processing conditions and properties of extruded gluten-free instant grits. [AUT.] MAGDALENA KRĘCISZ. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIV Konferencja Naukowa Doktorantów 41-42. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 978-83-7259-243-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIV Konferencja Naukowa Doktorantów, 41-42
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 stycznia 2017 11:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-243-9
BPP ID: (59, 40421) wydawnictwo zwarte #40421
PBN ID (hist.): 40421
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.